کاهش خطر ابتلا به افسردگی با مصرف قارچ

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که قارچ ها، نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می‌دهند بلکه ممکن است برای سلامت روان افراد نیز مفید باشند.

محققان داده‌های مربوط به رژیم غذایی و سلامت روانی بیش از ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی را در بین سال‌های 2005 تا 2016 جمع‌آوری کردند. آنها دریافتند، افرادی که قارچ مصرف کرده‌اند شانس کمتری برای ابتلا به افسردگی دارند.

قارچ خوراکی

محققان اظهار کردند: قارچ‌خوراکی حاوی ارگوتیونین است که می‌تواند از بدن در برابر آسیب‌سلولی و بافتی محافظت کند.

نتایج بررسی‌ها نشان داده است که آنتی‌اکسیدان‌ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال‌ دوقطبی و افسردگی جلوگیری می‌کند.

جیبریل با، محقق ارشد این بررسی افزود: قارچ‌ها منبع فوق العاده اسید آمینه ارگوتیونین هستند (یک ضدالتهاب که توسط انسان قابل سنتز نیست) و مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر استرس اکسیداتیو را کاهش دهد که با کاهش علائم افسردگی نیز همراه خواهد بود.


۶ خاصیت شگفت‌انگیزِ قارچ‌خوراکی برای سلامتی


قارچ خوراکی دکمه‌ای، متداول ترین نوع قارچ‌ها در ایالات متحده و حاوی پتاسیم است که اضطراب را کاهش می‌دهد.

علاوه بر این، برخی از گونه‌های دیگر قارچ‌های خوراکی به ویژه قارچ یال شیر می‌تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی ازجمله افسردگی تاثیر بگذارد.

محققان به دنبال این موضوع هستند که آیا با جایگزینی یک وعده گوشت قرمز با یک وعده قارچ روزانه می‌توان خطر افسردگی را کاهش داد.

این تیم تجزیه و تحلیل ثانویه انجام داد تا ببیند آیا می‌توان با جایگزینی یک وعده گوشت قرمز یا فرآوری‌شده با یک وعده قارچ در روز، خطر افسردگی را کاهش داد و نتایج بیان کرد که این جایگزینی با کاهش احتمال افسردگی مرتبط نیست.

پیش از این، تحقیقات اندکی برای بررسی ارتباط بین مصرف قارچ و افسردگی انجام شده است. این مطالعه می‌تواند اهمیت مصرف قارچ به‌ عنوان ابزاری برای کاهش افسردگی و پیشگیری از بیماری‌ها را برجسته کند.

منبع: isna

بامد مرجع تخصصی تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی

5/5 - (15 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + ده =