تغییر در عادات غذایی ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد

نتایج یک بررسی نشان داد: مصرف رژیم های غذایی پرچرب می‌تواند موجب بروز پدیده های متعدد مولکولی شود که در نهایت خطر ابتلا به سرطان روده را به همراه دارد.

از چندین دهه گذشته، پزشکان و متخصصان رژیم درمانی با استناد به تاثیر نامطلوب رژیم های غذایی پرچرب بر سلامت و برخی از دلایل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده همچون دیابت، بیماری های قلبی و سرطان به افراد توصیه کرده اند که مصرف این گونه مواد غذایی را محدود کنند.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا تصور می شود که ترکیبهای خوراکی موجود در رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع مانند گوشت قرمز از عوامل خطر سرطان روده بزرگ هستند.

این باور وجود دارد که رژیم غذایی به طور چشمگیری بر خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ تاثیر می گذارد و تغییر در عادات غذایی ممکن است تا ۷۰ درصد بار سرطان را کاهش دهد.

از سایر عوامل خطرزای اپیدمیولوژیک شناخته شده می توان به سابقه خانوادگی، بیماری التهابی روده، استعمال سیگار و دیابت نوع دو اشاره کرد.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: اما از بین تمام عوامل خطرزا که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد، رژیم غذایی یکی از فاکتورهای محیطی و سبک زندگی است که به سادگی و با تغییر در رفتار افراد و عادات تغذیه قابل کنترل است. شواهد اپیدمیولوژیکی وجود دارد که حاکی از ارتباط قوی بین چاقی و افزایش خطر تومور است.

به نقل از هندوستان تایمز، نوع رژیم غذایی فاکتوری است که به چرخه چاقی و سرطان روده بزرگ کمک می کند. تصور می شود سلولهای بنیادی روده دروازه ای است که در صورت سازگاری با رژیم های غذایی پرچرب، تشکیل تومور روده را فراهم ساخته و خطر سرطان را افزایش می دهد.

متخصصان علوم پزشکی آمریکا در مطالعه ای بار دیگر هشدار دادند که بین مصرف رژیم غذایی سرشار از چربی و خطر ابتلا به سرطان روده ارتباط آشکاری وجود دارد.

نتایج یک بررسی نشان داد: مصرف رژیم های غذایی پرچرب می تواند موجب بروز پدیده های متعدد مولکولی شود که در نهایت خطر ابتلا به سرطان روده را به همراه دارد.

از چندین دهه گذشته، پزشکان و متخصصان رژیم درمانی با استناد به تاثیر نامطلوب رژیم های غذایی پرچرب بر سلامت و برخی از دلایل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده همچون دیابت، بیماری های قلبی و سرطان به افراد توصیه کرده اند که مصرف این گونه مواد غذایی را محدود کنند.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا تصور می شود که ترکیبهای خوراکی موجود در رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع مانند گوشت قرمز از عوامل خطر سرطان روده بزرگ هستند.

این باور وجود دارد که رژیم غذایی به طور چشمگیری بر خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ تاثیر می گذارد و تغییر در عادات غذایی ممکن است تا ۷۰ درصد بار سرطان را کاهش دهد.

از سایر عوامل خطرزای اپیدمیولوژیک شناخته شده می توان به سابقه خانوادگی، بیماری التهابی روده، استعمال سیگار و دیابت نوع دو اشاره کرد.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: اما از بین تمام عوامل خطرزا که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد، رژیم غذایی یکی از فاکتورهای محیطی و سبک زندگی است که به سادگی و با تغییر در رفتار افراد و عادات تغذیه قابل کنترل است. شواهد اپیدمیولوژیکی وجود دارد که حاکی از ارتباط قوی بین چاقی و افزایش خطر تومور است.

نوع رژیم غذایی فاکتوری است که به چرخه چاقی و سرطان روده بزرگ کمک می کند. تصور می شود سلولهای بنیادی روده دروازه ای است که در صورت سازگاری با رژیم های غذایی پرچرب، تشکیل تومور روده را فراهم ساخته و خطر سرطان را افزایش می دهد.

منبع: isna

بامد مرجع تخصصی تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی

امتیازدهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 11 =