مسئولان تعدادی از بیمارستانها در کشورهایی مانند ایتالیا برای برطرف کردن نیازها به تجهیزات بیمارستانی با توجه به بستری شدن هزاران بیمار کرونایی از چاپگرهای سه بعدی استفاده میکنند.
سی ان بی سی، برخی بیمارستانها برای برطرف کردن نیاز خود به استفاده از دریچههایی که دستگاه تنفس را به ماسکهای اکسیژن متصل میکنند، از چاپگرهای سه بعدی برای تولید این دریچهها استفاده کردهاند. این کار با همکاری شرکتهای نوپا صورت گرفته است.
افزایش کاربرد چاپگرهای سه بعدی برای تولید برخی تجهیزات بیمارستانی محدود به ایتالیا نیست و در انگلیس و آمریکا نیز این رویکرد جدی گرفته شده است.
در آمریکا از این چاپگرها برای تولید بیش از ۳۰۰ سپر حفاظتی صورت برای افرادی که به طور مرتب با مبتلایان به کرونا در تماس هستند، استفاده شده است. با توجه به کمبودهای گسترده در این زمینه، نصب چاپگر های سه بعدی در منازل شخصی برای رفع نیازهای بیمارستانها هم شدت گرفته است.
از سوی دیگر استفاده از اپلیکیشنهای گپ گروهی و به اشتراک گذاری اسناد مانند گوگل داکس، واتس اپ و برخی پایگاههای داده آنلاین برای به اشتراک گذاری اطلاعات و تبادل نظر و آموزش افزایش یافته و برای اجتناب از تماس فیزیکی برقراری ارتباط میان بیماران و پزشکان و دریافت دستورالعمل نیز به همین شکل انجام میشود.
بامد مرجع تخصصی تجهیزات پزشکی و گردشگری سلامت
کاشکی این چاپگرها هم بدست پزشکان ایرانی هم برسد.