مصرف کم قهوه در بارداری بی خطر است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

[ad_1]


به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان از ژنتیک برای تجزیه و تحلیل تأثیر نوشیدن قهوه استفاده کردند و یافته‌های آنها نشان می‌دهد مصرف محدود قهوه در دوران بارداری خطر سقط جنین، مرده زایی یا زایمان زودرس را افزایش نمی‌دهد.
دکتر «گان هلن مون»، سرپرست تیم تحقیق، گفت: «دستورالعمل‌های کنونی سازمان جهانی بهداشت می‌گوید زنان باردار باید کمتر از ۳۰۰ میلی‌گرم کافئین یا دو تا سه فنجان در روز قهوه بنوشند.»
وی افزود: «ما می‌خواستیم بفهمیم که آیا قهوه به تنهایی خطر پیامدهای نامطلوب بارداری را افزایش می‌دهد یا خیر، و تحقیقات نشان می‌دهد که اینطور نیست.»
محققان از روشی به نام تصادفی سازی مندلی استفاده کردند که از هشت نوع ژنتیکی استفاده می‌کرد تا رفتار نوشیدن قهوه زنان باردار را پیش بینی کند و بررسی کردند که آیا این گونه‌ها با نتایج زایمان نیز مرتبط هستند یا خیر.
مون گفت: «از آنجایی که ما نمی‌توانیم از زنان بخواهیم مقادیر مشخص شده قهوه را در دوران بارداری خود بنوشند، از آنالیزهای ژنتیکی برای تقلید از یک کارآزمایی کنترل تصادفی استفاده کردیم.»
تجزیه و تحلیل ژنتیکی نشان داد که خطر سقط جنین، مرده‌زایی یا زایمان زودرس برای زنانی که قهوه می‌نوشند، وجود ندارد.
دکتر مون می‌گوید: «وقتی صحبت از رژیم غذایی در دوران بارداری به میان می‌آید، معمولاً به زنان توصیه می‌شود که از مصرف قهوه صرف نظر کنند، اما این مطالعه نشان می‌دهد که آنها همچنان می‌توانند بدون نگرانی از افزایش خطر این پیامدهای بارداری از قهوه لذت ببرند.»
محققان تاکید می‌کنند که این مطالعه فقط به برخی از پیامدهای نامطلوب بارداری توجه کرده است و ممکن است مصرف کافئین بر دیگر جنبه‌های مهم رشد جنین تأثیر بگذارد.
دکتر مون گفت: «به همین دلیل مصرف زیاد قهوه در دوران بارداری را توصیه نمی‌کنیم، بلکه مصرف کم یا متوسط قهوه را توصیه می‌کنیم.»

[ad_2]

Source link

امتیازدهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 11 =