سه استراتژی پیش رو برای مواجهه با شیوع همزمان آنفولانزا و کرونا

بابک عشرتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به ثبات بیماری کرونا بعد از ایجاد موج جدید ویروس در کشور اشاره کرد و افزود: البته این ثبات شکننده است، اگر نخواهیم پروتکل‌های بهداشتی را با دقت رعایت کنیم.

وی با عنوان این مطلب که نتیجه هر تغییر رفتار بهداشتی بعد از گذشت ۱۵ روز نمایان می‌شود، گفت: با شیوع کرونا در کشور، وارد تعطیلات نوروزی شدیم و به یکباره کشور تعطیل شد و همین مسئله موجب شد تا شیب منحنی کرونا کاهش پیدا کند.

عشرتی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم همان شیب فروردین به سرعت نمایان شود، باید تعطیلی اساسی در کشور داشته باشیم که به لحاظ اقتصادی و اجتماعی، نمی‌توانیم چنین تعطیلی داشته باشیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که آثار تغییرات در رفتارهای بهداشتی را نمی‌توان به سرعت شاهد بود، گفت: در حدود دو هفته است که رشد بستری بیماران کرونایی در تهران تقریباً ثابت شده است، اما این ثبات می‌تواند شکننده باشد.

عشرتی با اشاره به در پیش بودن پاییز و زمستان و احتمال شیوع همزمان آنفولانزا و کرونا در کشور، افزود: آنچه مسلم است، با توجه به اینکه هنوز داروی قطعی و واکسن برای کرونا وجود ندارد، بهترین راهکار مقابله با دو بیماری آنفولانزا و کرونا رعایت سه استراتژی «شفا» است. یعنی، شستن دست‌ها، فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک، به عنوان مهم‌ترین راهکار پیشگیری از ابتلاء محسوب می‌شود.

منبع: مهرنیوز

بامد مرجع تخصصی تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی

5/5 - (8 امتیاز)

2 دیدگاه دربارهٔ «سه استراتژی پیش رو برای مواجهه با شیوع همزمان آنفولانزا و کرونا;

  1. در پاییز اگر فاصله اجتماعی رعایت نشود کادر درمان واقعا خسته خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + هفده =