محققان در تازهترین پژوهش خود دریافتند، کارگران شیفت شب نسبت به افرادی که ساعت کاری رایج دارند، بیشتر در معرض ابتلا به آسم هستند.
به نقل از دیلیمیل، محققان دانشگاه منچستر در تازهترین پژوهش خود دریافتند، کارگران شیفت شب نسبت به افرادی که ساعت کاری رایج دارند، بیشتر در معرض ابتلا به آسم هستند.
محققان دادههای بهداشت و اشتغال ۲۸۶ هزار کارگر انگلیسی را بررسی کردند و مشخص شد، آسم متوسط تا شدید در کارگران شیفت شب ۳۶ درصد بیشتر احتمال بروز دارد؛ علائم خس خس در بین کارگران شیفت همچنین ۱۱ الی ۱۸ درصد بیشتر بود.
در سال ۲۰۱۱، بالغ بر ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به آسم مبتلا بودند و هر ساله حدود ۲۵۰ هزار نفر به خاطر این بیماری جان خود را از دست میدهند. میزان شیوع آن در میان کشورها متفاوت بوده و بین ۱ تا ۱۸ درصد است.
دادههای به دست آمده از این تحقیق بیانگر آن است، افرادی که به طور کلی ساعات نامنظم کاری دارند ، ۵۵ درصد بیشتر به آسم مبتلا میشوند.
به گفته تیم پژوهش، تحقیقات بیشتری برای یادگیری اینکه چرا ساعات نامنظم کاری خطر بیشتری برای بروز آسم فراهم میکند، لازم است.
تحقیقات گذشته نشان داده است، شیفت شبانه با افزایش خطر ابتلا به اختلالات متابولیکی، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان همراه است.
داروی آسم در موشها برای درمان کرونا جواب داد
محققان دانشگاه ییل آزمایشات بالینی داروی آسم را برای معالجه بیماران مبتلا به کروناویروس آغاز کردند، به این امید که این دارو با التهاب ریهها مبارزه کند.
دانشگاه ییل پژوهشی را برای آزمایش ibudilast، دارویی که برای درمان آسم در ژاپن و کره جنوبی تأیید شده، در بیماران مبتلا به ویروس کرونا آغاز کرده است.
این دارو در آمریکا تایید نشده است، ولی مدتهاست برای درمان آسم و سرگیجه نیز در بیماران مبتلا به سکته مغزی در ژاپن استفاده میشود.
ایبودیلاست (Ibudilast) بهبود سلامتی ریه را در موشها نشان داده؛ این دارو به مسدود کردن ژنی که منجر به التهاب ریه میشود کمک کرده است.
محققان امیدوارند که این روند پیشرفت ARDS را آهسته کند، ARDS یک وضعیت تهدیدکننده زندگی است که در اثر آسیب به ریهها ایجاد میشود، بهعنوان مثال این عارضه ممکن است از عفونتهایی مانند پنومونی یا سپسیس، یا در اثر تروما و عفونت ویروس کرونا ایجاد شود.
این تیم پژوهش از بیمارستان نیو هاون دانشگاه ییل، ابراز امیدواری کرده که این دارو باعث کاهش التهاب شود و پیشرفت یک وضعیت تهدیدآمیز ریه که در بیماران مبتلا به ویروس کرونا دیده میشود را آهسته کند.
کارشناسان تأکید میکنند، با وجود اینکه این دارو در موشها جواب داده، باید آزمایشات بالینی بر روی انسانها نیز به طور گسترده صورت بگیرد تا به جوابهای مطمئنی دست یابند.
منبع: فارس