پویایی و آرامش در کارگاه دوزندگی لباس های بیمارستانی که با دستان بانوان توانخواه از زیر چرخهای خیاطی بیرون میآید فضای کارگاهی را به سمت یک حرکت بسیجی و جهادی سوق داده است این بار خط تولید به سمت پیشگیری از کرونا ویروس تغییر کرده است.
با شروع سونامی «کرونا ویروس» در کره زمین سندرومی را در بین زمینیان ایجاد کرد که ابتدا طبق دستورات شورای امنیت و متصدیان بهداشت و درمان در هر کشوری بر اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس جهانگیر تاکید شده است.
رعایت بهداشت فردی و بالا بردن مقاومت بدن از اولویتهای پیشگیری از ویروس منحوس کرونا است.
از کنار کارخانهای متروکه رد شدیم؛ به کارگاه تولیدی رسیدیم که تعدادی بانو با شرایط ویژه در حال دوخت لباسهای بیمارستانی هستند. خانهای حدود ۲۰۰ متری اما پویایی اقتصادی از زیر دستانی به چرخه در میآمد. کارکنانش نه زبانی برای صحبت داشتند و نه گوشی برای شنیدن؛ تعدادی هم با روشنی دل قیچی را به دست میگرفتند و چندین لایه پارچه لطیف را برای دوخت لباسهای آبی رنگ بیمارستانی برش میزدند.
در این بین بانوان چند معلولیتی در زیر دستان پرتوان این روشندلان و ناشنوایان به بستهبندی بعد از دوخت مشغول بودند.

بیش از یک دهه است که کارخانه نساجی قائمشهر نه تولیدی دارد و نه رنگ کارگر را به خود دیده است اما در این شهر صنعتی ۲۸ بانو با شرایط ویژه جسمانی در حال اداره کارگاه تولیدی هستند که به نوعی روی کارخانه نساجی را با تمام ابهت سفید کردهاند.
تمامی بانوان فعال در کارگاه تولیدی که به نام حضرت فاطمهالزهرا (س) مزین شده است دارای معلولیت ذهنی، جسمی و حرکتی، نابینایان و ناشنوایانی هستند که با مدرک تحصیلی دیپلم تا لیسانس با سرانگشتان توانمند خود در جامعه سخن میگویند و چرخ اقتصاد را به حرکت در میآورند.
پویایی و آرامش در کارگاه دوزندگی لباسهای بیمارستانی که با دستان بانوان توانخواه از زیر چرخهای خیاطی بیرون میآید فضای کارگاهی را به سمت یک حرکت بسیجی و جهادی سوق داده است این بار خط تولید به سمت پیشگیری از کرونا ویروس تغییر کرده است.

گزارش از خبرگزاری فارس
خداوند تن سالم بهشون بده.
خیلی خوبه در این شرایط به کادر درمان کمک کنیم.